Zapošljavanje

zaposlitevOsnova poslovne uspješnosti Mljekare Celeia je u predanosti i znanju zaposlenika jer je naš posao povezan s brojnim izazovima. Svjesni smo da je u poslovnom okolišu u kojem su promjene jedina stalna točka, ljudski kapital osnovna konkurencijska prednost. Zato se trudimo stvoriti dobar radni okoliš u kojem radne zahtjeve i rezultate spajamo sa zadovoljstvom i dobrim međusobnim odnosima. Naš trud potvrdio je i 2015. godine stečeni puni certifikat Tvrtke prijatelj obitelji.

U Mljekari Celeia cijenimo znanje i potičemo kreativnost. Suradnicima omogućujemo optimalne uvjete za rad i razvoj. Odličnost je dio nas, a kreativnost je naš način života. Slovimo kao pouzdan poslovni partner koji se neprestano brine za atraktivnost svoga programa. Djelujemo u razmjerno zreloj disciplini koja se brzo mijenja i u kojoj su pobjede moguće samo znanjem, inovativnošću i savjesnim i kreativnim suradnicima. Za Mljekaru Celeia važan je svaki pojedinac, a naročito zaposlenici koji poduzetno razmišljaju i predanošću i inovativnošću doprinose boljim proizvodima te boljoj organizaciji poslovanja. Dinamiku osiguravanja kadrovskih izvora usklađujemo prema potrebama poslovanja.

Ako vas zanima posao u društvu koje s ponosom gleda u budućnost i kojem poslovni izazovi predstavljaju dobru priliku, pošaljite svoj životopis na adresu: kadrovska@mlekarna-celeia.si.

Trenutno nema raspisanih slobodnih radnih mjesta.