Kvaliteta i zaštita okoliša

Skrb za kvalitetu

U svijetu domaćih zelenih dolina i planina, vrijedne ruke skrbe za razvoj sela i rast farmi. S ljubavlju i poštovanjem prema prirodi daju svoj doprinos razvoju slovenske mliječno prerađivačke industrije i aktivno doprinose kvaliteti mliječnih proizvoda Zelene Doline. Certifikat Obrađeno/proizvedeno bez GMO-a koji imaju naši proizvodi i oznaka »viša kvaliteta«, kojom se naši sirevi ponose, dokazuju našu predanost kvaliteti i okolišu.

Kvaliteta i sigurnost namirnica

U Mljekari Celeia jamčimo usklađenost proizvoda sa zahtjevima zakonodavstva, tržišta i potrošača. Učinkovit sustav proizvodnje sigurnih namirnica gradimo na načelima HACCP. Osiguravamo odgovarajuću informiranost u prehrambenom lancu. Svjesni smo da je očuvanje vitalnosti prirode dužnost i odgovornost svakog zaposlenika.

U budućnosti ćemo također razvijati prirodne, zdrave, kvalitetne i dobre proizvode, dakle, točno onakve kakve ih očekuje i želi potrošač. Nosioci smo IFS (International Featured Standards) Food  standarda koji je namijenjen ocjenjivanju sustava zaštite i kvalitete namirnica dobavljača prema jedinstvenom pristupu. Standard posebnu pozornost posvećuje potrošaču i skrbi za kontroliran sustav proizvodnje te time osigurava kvalitetne i sigurne proizvode.

Ponosni smo što mlijeko otkupljujemo isključivo na slovenskom otkupnom području i što smo prvi slovenski proizvođač s certifikatom »Obrađeno/proizvedeno bez GMO-a«. Našu predanost kvaliteti potvrđuje oznaka »viša kvaliteta«, koju nose polutvrdi sirevi Zelene Doline.

Stremljenjem prema kvaliteti dugoročno ćemo osiguravati poslovnu moć i dalje ćemo se uključivati u krug međunarodno priznatih, poslovno uspješnih, tržišno usmjerenih i uglednih kompanija. Ostvarivanje potreba i očekivanja kupaca naša je zadaća, a zadovoljstvo kupaca mjerilo je naše uspješnosti.

Odnos prema zaposlenima

Usklađivanje poslovnog, društvenog i privatnog života velik je izazov modernog društva. To naročito vrijedi u današnje vrijeme kada zbog poslovnih obaveza sve više vremena provodimo na radnom mjestu. Svjesni smo da motivirani i zadovoljni suradnici doprinose uspjehu tvrtke i zato smo u Mljekari Celeia pripremili sklop aktivnosti za njihovo zadovoljstvo, što smo potvrdili punim certifikatom Tvrtka prijatelj obitelji.

Zvijezda vodilja u našem je poslu misao kako pobjednik nije onaj koji uvijek pobjeđuje i nikada ne pada, nego onaj koji nikada ne odustaje i uvijek ponovo ustane.

Odnos prema poslu

U Mljekari Celeia, odgovorno i kvalitetno radimo svoj posao, a svjesni smo i svog doprinosa u postizanju zacrtanih ciljeva tvrtke. Radimo planirano, usmjereno i u skladu s prihvaćenom strategijom tvrtke. Zaokružen radni proces obuhvaća ispravno planiranje zadataka, učinkovito praćenje ostvarivanja te oblike mjera za postizanje dogovorenih mjerivih ciljeva. Svjesni smo važnosti svake etapne pobjede. Sposobni smo dati i primiti pohvalu. Stremimo prema neprestanim poboljšanjima i napretku, kako u poslovanju, tako i u međusobnim odnosima.

Kvaliteta je naš najbolji proizvod, posljedica tradicije i ključ do uspjeha – jučer, danas i sutra.

Uspjet će nam!
Arja vas, 2.4.2016
Marjan Jakob, direktor