Certifikati

Odabrana kakvoća Slovenija

Odabrana kakvoća Slovenija
Zaštitni znak »odabrana kakvoća – Slovenija« jamči potrošačima da proizvod ima posebna svojstva i daje jasnu poruku da je redovito kontroliran te u potpunosti proizveden i prerađen u Sloveniji.

IFS standard

IFS standard 
Zbog sve veće globalizacije na području nabave proizvoda te zbog sve veće potrebe potrošača, trgovci su prepoznali potrebu za jedinstvenim kriterijima ocjenjivanja proizvođača namirnica. Stoga su razvili standard IFS. Standard je namijenjen komuniciranju između trgovaca i proizvođača namirnica. IFS (International Featured Standards) Food jedinstveni je standard koji je namijenjen ocjenjivanju sustava sigurnosti i kvalitete namirnica dobavljača prema jedinstvenom pristupu. Standard posebnu pažnju posvećuje potrošaču i brine o kontroliranom sustavu proizvodnje, čime se omogućavaju kvalitetni i sigurni proizvodi.

IFS standard

Certifikat »viša kvaliteta«
Polutvrdi sirevi Zelene Doline Edamac, Trapist, Gauda, Šmarski Rok, Dolinar i Dimar nosioci su nacionalnog zaštitnog znaka VIŠA KVALITETA. Odlikuje ih proizvodni proces koji se odvija bez inače zakonom dozvoljenih konzervansa. Nacionalni znak VIŠA KVALITETA dodjeljuje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i prehrane Republike Slovenije.

IFS standard

Certifikat Obrađeno/proizvedeno bez GMO-a
Zbog svjesnosti da potrošačima osiguravamo najbolje iz prirode, kao prva tvrtka za preradu prehrambenih proizvoda u Sloveniji, dobili smo certifikat Obrađeno/proizvedeno bez GMO-a. Dobiveni standard »Bez GMO-a – bez genetski modificiranih organizama« omogućava kontroliran sustav certificiranja od proizvodnje osnovne sirovine do konačne namirnice. Praćenjem standarda omogućavamo da životinje koje daju mlijeko ne budu hranjene biljkama ili mješavinama stočne hrane koje su proizvedene od genetski modificiranih biljaka. Dodaci u proizvodnji namirnica također su bez genetski modificiranih organizama.

IFS standard

Tvrtka prijatelj obitelj
Svjesni smo da motivirani i zadovoljni suradnici doprinose ostvarivanju uspjeha poduzeća i zato smo u Mljekari Celeia razvili sklop aktivnosti za njihovo zadovoljstvo, što smo dokazali punim certifikatom Tvrtka prijatelj obitelji. S obzirom da je neprestan stručan i osoban rast jedan od naših prioriteta, primjenjujemo politiku otvorenih vrata te poštivanja i opuštenog međusobnog komuniciranja, zauzeli smo se za poticanje timskog rada zaposlenika i osigurali radne uvjete koji potiču stručnost, kreativnost, inovativnost i obrazovanje. Time ćemo i dalje podupirati naše zaposlenike u uspješnom spajanju profesionalnog i privatnog života.

IFS standard

Slovenska akreditacija
Laboratorij Celeia je akreditiran kod SLOVENSKE AKREDITACIJE i u cjelini ispunjava zahtjeve za osposobljenost laboratorija za testiranja i kalibraciju prema ISO 17025:2005. Akreditacija osigurava visok stupanj povjerenja u rezultate i kvalitetu provedenih analiza.