Recepti

Proizvodi Zelene Doline neophodni su i u domaćoj kuhinji, gdje pomoću njih možemo napraviti ukusna jela. Odlično pripremljen obrok uvijek predstavlja važan dio naše svakodnevice. Druženje uz pripremanje različitih jela stvara plemenitu mješavinu okusa kada se u krugu obitelji ili prijatelja pišu nove priče koje inspiriraju. Bilo slatko ili slano, prilog ili glavni obrok – sa zaista odličnim sastojcima koji se nalaze u proizvodima Zelene Doline vaši će recepti zasigurno uspjeti.

Neka naši recepti budu vaša inspiracija.

Torta snova od jogurta sa svježim malinama

Jeste li se ikada pitali kakvog su okusa snovi? Kakve boje, kakvog mirisa? Možda imaju miris opojne vanilije i osvježavajućih malina. Možda su lagani kao lijepa misao ili pjenasti kao oblaci. Možda su kao fina torta snova od jogurta sa svježim malinama...

Hrskavi prženi sir

Rastu li vam zazubice kada pomislite na bogati topljeni sir u hrskavoj korici? Umjesto prženog sira iz zamrzivača možete isto tako brzo i jednostavno sami pripremiti prženi sir. Priprema u domaćoj kuhinji bit će zabavna, a okus mnogo bolji.

Salata s tjesteninom, povrćem, bijelim sirom i crnim maslinama

Bijeli se sir često prezentira u priči s naslovom grčka salata. Pa ipak za ovaj smo put pripremili ponešto drugačiju kombinaciju bijelog sira i maslina koja je isto tako osvježavajuća, brzo se priprema, a servirati ju možemo kao samostalan i potpun obrok.

Nadjevan krumpir s pršutom

Mileram Zelene Doline je jednostavno obvezan za pripremu različitih jela, odličan je i za piknik kada ga dopunimo dobrim društvom. I zašto ne biste svoje prijatelje oduševili jednostavnim i unikatno pripremljenim krumpirom u društvu Milerama Zelene Doline?