Recepti

Proizvodi Zelene Doline neophodni su i u domaćoj kuhinji, gdje pomoću njih možemo napraviti ukusna jela. Odlično pripremljen obrok uvijek predstavlja važan dio naše svakodnevice. Druženje uz pripremanje različitih jela stvara plemenitu mješavinu okusa kada se u krugu obitelji ili prijatelja pišu nove priče koje inspiriraju. Bilo slatko ili slano, prilog ili glavni obrok – sa zaista odličnim sastojcima koji se nalaze u proizvodima Zelene Doline vaši će recepti zasigurno uspjeti.

Neka naši recepti budu vaša inspiracija.

Grčka salata

Volite okuse Grčke? Željeli biste konačno jedan put sami napraviti grčku salatu? Onda je ovo pravi recept za vas! Kada pomislimo na grčku salatu, pred očima nam se pojavi slika crnih maslina, bijeloga sira i pravog maslinovog ulja. Kakva bi to bila grčka salata bez njih! Priuštite si i vi slasnu grčku salatu u vrućim ljetnim danima.

Salata s tjesteninom, povrćem, bijelim sirom i crnim maslinama

Bijeli se sir često prezentira u priči s naslovom grčka salata. Pa ipak za ovaj smo put pripremili ponešto drugačiju kombinaciju bijelog sira i maslina koja je isto tako osvježavajuća, brzo se priprema, a servirati ju možemo kao samostalan i potpun obrok.

Nadjevan krumpir s pršutom

Mileram Zelene Doline je jednostavno obvezan za pripremu različitih jela, odličan je i za piknik kada ga dopunimo dobrim društvom. I zašto ne biste svoje prijatelje oduševili jednostavnim i unikatno pripremljenim krumpirom u društvu Milerama Zelene Doline?

Brza "pizza" iz bageta

Od francuske štruce (baget) možemo u manje od pola sata napraviti ukusnu užinu koja bogatstvom svojih okusa nimalo ne zaostaje za klasičnom pizzom. Na nju možete složiti svoje najdraže dodatke, popeći je i već sve miriši po svježoj pizzi. Za ovaj put izabrali smo nadjev od tune.

Povrće s umakom od jogurta

Umjesto da jedete slane grickalice, radije goste poslužite raznobojnim i zdravim obrokom. Svježe povrće obogatite osvježavajućim umakom od jogurta. Ako majonezu zamijenite jogurtom, svom jelu povećavate prehrambenu vrijednost i smanjujete količinu masti i kalorija.