Ambiciozni planovi šire ponudu proizvoda Zelene Doline

Mliječni proizvodi Zelene Doline naša su strast. Stoga smo odredili ambiciozne planove i usmjerili se u tehnološko ažuriranje linije punjenja koje omogućava vlastitu proizvodnju tekućih jogurta Zelene Doline, punjenih u PET-ambalaži. Vjerujemo da će praktična ambalaža i raznolikija ponuda tekućih jogurta obogatiti životni zanos naših vjernih kupaca te, uz kulinarske užitke, dodatno jačati njihovo povjerenje u robnu marku Zelene Doline.

sampioni

Sampioni

Bogatija ponuda tekućih jogurta Zelene Doline

Raznolika ponuda mliječnih proizvoda Zelene Doline prati trendove suvremenog života. Udruživanjem zanosa tradicionalnog i urbanog okruženja, predstavlja se obogaćenom ponudom tekućih jogurta Zelene Doline.

Kao novost u ponudi tekućih jogurta, punjenih u novoj i atraktivnoj PET-ambalaži, predstavlja se tradicionalni tekući jogurt s 3,2 % m. m., a možemo odabrati i nekoliko »lakšu« verziju, lagani tekući jogurt s 1,3 % m. m.. Tradicija i briga o dobrobiti udružuju se u novom imidžu prvaka dobrobiti, tj. LCA probiotični tekući jogurt s poboljšanom recepturom. Raznolikost izbora tekućih jogurta Zelene Doline prati očekivanja kupaca, također osjetljivih na mliječni šećer, laktozu. Tekući jogurt bez laktoze stoga predstavlja važnu novost u ponudi mliječnih proizvoda Zelene Doline.

Svi su jogurti proizvedeni isključivo od slovenskog mlijeka, proizvedenog bez genetski modificiranih organizama te ponosno predstavljaju robnu marku Zelene Doline.

Tekući jogurti Zelene Doline također u obiteljskom pakiranju

Obični tekući jogurti Zelene Doline ne predstavljaju se isključivo novim imidžom i bogatijom ponudom, već i u većem, obiteljskom pakiranju. Još uvijek je dostupno popularno pakiranje od 500 g, a možemo odabrati i veliko obiteljsko pakiranje, 1.000 g. Obiteljsko pakiranje predstavlja novost u ponudi mliječnih proizvoda Zelene Doline koja će svakako obogatiti kulinarsko druženje u domaćoj kuhinji ili u društvu iskrenih prijatelja.